6 Ağustos 2016 Cumartesi

Köpek Irkları : Bearded Collie

Bearded Collie 

Çok oyuncudur, hareketlidir, her zaman kuyruğunu neşeyle sallar. Çocuklar için mükemmel bir arkadaştır. Daima heveslidir, kendinden emindir. Erkekleri daha dışa dönük ve cesur olmaya, dişileri ise daha sakin ve uysal olmaya meyillidir. İnsanlarla birlikte olmaya ihtiyacı vardır ve yapacak birşeyi olmadan yalnız bırakılmamalıdır. Eğlenceli ve çok enerjik köpeklerdir. 

Bearded Collie apartman hayatı için tavsiye edilmez. İç mekanlarda oldukça hareketlidirler ve orta büyüklükte bir bahçe onlar için yeterlidir. Bearded Collie dışarda uyuyabilir ve harika bir çiftlik köpeği olur. 

Çok aktiftir ve çok egzersize ihtiyacı vardır.

Uzun, karışık tüylerini her gün fırçalamak önemlidir. Tüyler kolaylıkla karışıp topaklaşabilir. Özellikle tüy dökme dönemlerinde her gün iki kez fırçalanmalıdır.Fırçalamadan önce tüylerini biraz  Gözleri, kulakları ve patileri her gün konrol edilmelidir.


1 yorum:

  1. Tink Lei - Stainless Steel Earrings for Kids
    Tink Lei titanium nipple bars is an titanium pan American style vintage jewelry brand babyliss pro titanium flat iron at the heart of the Great Lakes. Buy jewelry titanium white dominus price online and find titanium 4000 quality brands

    YanıtlaSil